Proizvodnja armirano betonskih konstrukcija – Građevinsko montažni radovi

ARMIRAČKI I BRAVARSKI POGON

Radimo na poslovima koji obuhvataju formiranje struktura od armature, izrade i nalivanja temelja, nosećih zidova i drugih naliva betona.

U sklopu potreba građevinskih bravarskih radova, izrađujemo sve vrste konstrukcija, nosećih formi, ramova i svih ostalih poslova bravarije.

ARMIRAČKI
POGON

Da bi se dobili kvalitetni konstruktivni elementi, neophodno je dobro poznavanje armiračkih tehnika (sečenje, savijanje, izrada armaturnih koševa, transport i montaža na gradilištu). U našem armiračkom pogonu se bavimo izradom armature za montažne armirano betonske elemente kao što su AB subovi, AB nosači ili grede, temeljne čašice, temeljne stope a koji se kasnije montiraju u prenapregnute AB konstrukcije za različite namene.

Naša gradilišta se u potpunosti snabdevaju svim potrebnim montažnim prefabrikovanim elementima, čime se postiže u potpunosti veća efikasnost i kontrolisani kvalitet gradnje.

Obradu armature vršimo brzo, stručno i kvalitetno. 

U bravarskom pogonu vršimo izradu namenskih oplatnih sistema za livenje prefabrikovanih elemenata, izradu pomoćnih metalnih elemenata neophodnih pri montaži AB konstrukcija.

Uz pomoć potrebne opreme, vrši se precizna obrada čelika radi izrade specijalnih dodataka za livenje prefabrikata, izradu pomoćnih metalnih elemenata pri montaži AB konstrukcije za potrebe našeg građevinskog preduzeća.

 

BRAVARSKI
POGON